Virksomheder i Udviklingsparken

Følgende virksomheder og organisationer finder du i Syddjurs Udviklingspark:

Vahle A/S lejer produktions-, lager- og kontorfaciliteter i Syddjurs Udviklingspark. Mere end 20 mand har deres arbejdsplads her. 
Vahle A/S er kendt for at producere specialfremstillede indvendige døre og brandpartier. Det kan være nøjagtige replika af eksisterende døre. Dørene kan opgraderes med moderne krav til brand, lyd og indbrudssikkerhed. 

 

Lime sko lejer lager- og mødefaciliteter i Udviklingsparken. Hos Lime Sko finder du et bredt udvalg af damesko i store størrelser. Lime sko har som mål at kunne tilbyde flotte, elegante damesko i størrelse 41 og opefter. 

 

Comlogic lejer kontor- og mødefaciliteter. Comlogic ApS designer, leverer og drifter professionelle IT-løsninger. Comlogic er eksperter i at dimensionere infrastruktur, således at løsninger både matcher jeres behov i dag, og også i morgen. 

 

Syddjurs Erhvervsforening har indgået en samarbejdsaftale med Syddjurs Udviklingspark. Syddjurs Udviklingspark varetager sekretariatsfunktionen for erhveervsforeningen - herunder støtter erhvervsforeningen bestyrelse i forbindelse med arrangementer, netværksmøder og andre relevante erhvervsrettede tiltag.

 

Syddjurs Erhverv er et samarbejde mellem Den erhvervsdrivende Fond Syddjurs Udviklingspark og Syddjurs Erhvervsforening.