Nyttig viden

 

Virk.dk
Din indgang til det offentlige DK som virksomhedsejer.

 

Startvækst
På Startvækst.dk kan du spørge eksperter, finde værktøjer og oplysninger om det at starte egen virksomhed.

 

Startupsvar.dk
Når man overvejer at starte som iværksætter, opstår der ofte kaos i ens hoved. Hvad er vigtigt og hvad er mindre vigtigt? Her finder du svar på de vigtigste iværksætter spørgsmål.
Når du først har startet virksomheden, vælter der frem med praktiske spørgsmål. Spørgsmål du gerne vil have svar på her og nu. Find de fleste svar her.
Forretningsplanen gør din iværksætter ide synlig for andre. Og ofte klar og tydelig for dig selv. Du får her klar besked om, hvordan du laver en forretningsplan og du får alle nødvendige skabeloner og eksempler.

 

Iværksætterhåndbogen
Iværksætterhåndbogen er en praktisk håndbog i opstart af virksomhed. Bogen kommer omkring alle de overvejelser, man som iværksætter typisk har, før beslutning om start af egen virksomhed, gennem opstartsfasen og til virksomheden er godt i gang. Sitet har desuden links til nyttig viden.

 

Rådgiverbørsen
Her kan du oprette dig som rådgiver, ligesom du kan lægge opgaver i udbud hos rådgivere.

 

Vækstguiden
Vækstguiden giver overblik over støtteordninger, som hjælper med at skabe vækst i danske virksomheder.

 

 

Dansk Opfinderforening
Foreningens formål er er at fremme teknisk innovations-virksomhed i Danmark, samt at medvirke til at gode opfindelser udnyttes, og at opfinderen får et rimeligt udbytte ud af sin indsats.

 

Amino
Mødested for mere end 100.000 iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende.

 

Dansk Iværksætterforening
Foreningen arbejder for bedre forhold for iværksættere i samarbejde med iværksætteraktører, styrelser og det etablerede erhvervsliv.

 

Virksomhedslokaler nær dig 

Virksomhedslokaler.dk er Danmarks største lokaleportal. Som lejer kan du hurtigt få et helt gratis overblik over, hvilke ledige lejemål der er på markedet lige nu. Som udlejer kan du hurtigt finde en lejer til dine ledige lejemål.

 

Boligere nær dig

Find bolig til dine medarbejdere: Boligdeal.dk er en af Danmarks største og mest professionelle boligportaler. Deres mål er at samle alle ledige lejeboliger og boliger til salg ét sted.

 

Syddjurs Erhverv deler disse links med dig for at hjælpe dig videre, men vi kan ikke tage ansvar for indholdet på de hjemmesider, vi henviser til. Skulle du støde på et dødt link, må du meget gerne give besked til erhvervskonsulent Hanne Madsen, tlf. 8880 9980. Kontakt også Hanne Madsen, hvis du mener, at vi mangler links til anden nyttig viden.