Brug ruten til Stockholm

Aarhus Airport har op til 4 daglige afgange til den svenske hovedstad. De sidste to afgange er hårdt tilkæmpet, så lufthavnen opfordrer nu alle til at benytte ruterne - for at bevare dem og skabe grobund for yderligere ruteudvikling.

Skønne Stockholm har altid masser at byde på - uanset om det er business eller pleasure, der er rejsens omdrejningspunkt. Og det er nemt at komme flyvende til byen. Rigtig nemt, faktisk.

Op til 4 daglige afgange

Der er nemlig op til 4 daglige afgange fra Aarhus, afgange, der er ligeligt fordelt mellem flyvninger til hhv. city-lufthavnen Bromma og til Arlanda, der ligger lidt nord for byen og er byens internationale lufthavn. Så afhængigt af, hvor man mere specifikt skal hen, vælger man den lufthavn, der passer bedst.

Yderligere 170 destinationer fra Arlanda

Ud over at give direkte forbindelse til Stockholm åbner Arlanda-ruten samtidig mulighed for at nå destinationer som fx Finland og Hong Kong. Faktisk er der hele ca. 170 ruter videre fra lufthavnen, der således nemt forbinder rejsende med resten af verden.

Priser fra 641 kr.

Flyveturen fra Aarhus til Stockholm tager ca. 1 time og 30 min. og koster fra 641 kr. pr. vej (pris fundet på sas.dk den 23/11-15).

Ruten fra Aarhus til Stockholm-Bromma betjenes af British Airways operated by SUN-AIR of Scandinavia A/S, mens ruten til Stockholm-Arlanda betjenes af SAS.

Book billet på sas.dk og sun-air.dk.

Find afgange og ankomster samt yderligere info på aar.dk.